Мирно шествие в подкрепа на момичето, което бе жестоко нарязано с

...
Мирно шествие в подкрепа на момичето, което бе жестоко нарязано с
Коментари Харесай

Старозагорци излизат на протест пред съда, пуснал заподозрения за нападението над 18-годишното момиче

Мирно шествие в поддръжка на момичето, което бе грубо нарязано с макетното ножче от своя другар провеждат в Стара Загора, научи Sofia24.bg . Проявата бе подкрепена и от кмета на града Живко Тодоров, който изрази своята позиция с обява в личния  профил във Фейсбук.

Eто какво написа той: " Пълна поддръжка за потърпевшото момиче! Крайно време е като общество да се противопоставим на насилието и експанзията, които ни заобикалят. Липса на образование, просвета, морал, изопачен шовинизъм! Стига толкоз! Като жители би трябвало да покажем, че сред нас няма място за сходни прояви! Призовавам всички старозагорци в понеделник в 18 ч. да изразим своята позиция! ".

Национално шествие в поддръжка на момичето, потърпевшо от фанатика с макетното ножче ще се организира на 31 юли от 18:00 часа. То ще започне от Съдебната палата в града и ще продължи в посока Общината и по-късно по бул. " Цар Симеон Велики ". Шествието ще се организира и в други градове в страната със същите дата, час и място, като хората се провеждат в обществената мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР